Villa Grönstedt

Välkommen till Villa Grönstedt!

Jag hyr ut rum och lägenheter i mitt hus till företag och privatpersoner. Mina gäster är resande längs E4:an, turister och yrkesverksamma som av olika anledningar uppehåller sig längre eller kortare tid i regionen. Tack vare småskaligheten kan jag erbjuda en enkelhet och ett lugn som man inte hittar på vanliga turistboenden. Med välutrustade kök finns dessutom goda möjligheter till självhushåll och lägenheterna fungerar utmärkt som prisvärt och okomplicerat långtidsboende för både företag och privatpersoner.

Totalt finns 2 lägenheter med kompletta kök och 2 rum med pentry tillgängliga, samtliga utrustade med två bekväma enkelsängar, TV och sittmöjligheter. Omgivningen är lugn med obefintlig biltrafik och annat som kan störa nattsömnen. Gratis parkering med möjlighet att koppla in motorvärmare finns i direkt anslutning till boendet. WiFi och sänglinne ingår i priset och för in- och utcheckningen kan jag erbjuda stor flexibilitet eftersom jag själv är pensionär och bor på ovanvåningen.

För kortare vistelser bokar ni lättast antingen via denna hemsidan, expedia eller booking.com . För längre vistelser kontaktar ni mig bäst direkt på 073 04 58 744.

Välkomna!
Lennart Grönstedt

Avstånd i km från boendet:
2 km (till fots) till Länsmansgården
10 km till E4:n
15 km till Box Whiskydestilleri
17 km till Kramfors
18 km till Höga kustenbron
25 km till SCA Bollsta
25 km till Mondi Väja
44 km till Härnösand
70 km till Örnsköldsvik
100 km till Sundsvall